14 nov 2010, 15:15

Вместо мен 

  Poesía » De amor
1080 0 17

Вместо мен

 

Обгръщам те със мисли цяла вечност

и въздуха раздирам с обичта към теб,

частици земно щастие ти пращам,

до теб да се разтворят вместо мен.

 

И разговорът ми снощен със звездите,

по вятъра приятел пращам пак до теб

и нежна фея днес да е  съдбата,

да те докосне с длани вместо мен.

 

 

 

© Мартина Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??