14.11.2010 г., 15:15 ч.

Вместо мен 

  Поезия » Любовна
1076 0 17

Вместо мен

 

Обгръщам те със мисли цяла вечност

и въздуха раздирам с обичта към теб,

частици земно щастие ти пращам,

до теб да се разтворят вместо мен.

 

И разговорът ми снощен със звездите,

по вятъра приятел пращам пак до теб

и нежна фея днес да е  съдбата,

да те докосне с длани вместо мен.

 

 

 

© Мартина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??