Вместо мен
Обгръщам те със мисли цяла вечност
и въздуха раздирам с обичта към теб,
частици земно щастие ти пращам,
до теб да се разтворят вместо мен.
И разговорът ми снощен със звездите,
по вятъра приятел пращам пак до теб
и нежна фея днес да е съдбата,
да те докосне с длани вместо мен.
© Мартина All rights reserved.