12 oct 2024, 6:27

Вместо ръцете ти 

  Poesía » De amor, Verso libre
87 0 0

Искам да съм поет

и да пиша за тебе

и за света ми без тебе,

защото те нямам и съм

принудена да се уча да живея без теб.

Понякога си представям

какъв ли би бил животът ми,

ако бяхме заедно,

а после се отрезвявам с глътка

от уискито ми, сама.

Харесва ми, че съм сама,

но понякога ми липсва да има

с кого да танцувам и да се смея.

После се утешавам, че никой не

разбира чувството ми за хумор и

не слуша същата музика като мен.

После отпивам отново,

кожата ми настръхва

и си обличам жилетката

вместо ръцете ти.

© Iliyana Nikolova Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??