12.10.2024 г., 6:27 ч.

Вместо ръцете ти 

  Поезия » Любовна, Свободен стих
86 0 0

Искам да съм поет

и да пиша за тебе

и за света ми без тебе,

защото те нямам и съм

принудена да се уча да живея без теб.

Понякога си представям

какъв ли би бил животът ми,

ако бяхме заедно,

а после се отрезвявам с глътка

от уискито ми, сама.

Харесва ми, че съм сама,

но понякога ми липсва да има

с кого да танцувам и да се смея.

После се утешавам, че никой не

разбира чувството ми за хумор и

не слуша същата музика като мен.

После отпивам отново,

кожата ми настръхва

и си обличам жилетката

вместо ръцете ти.

© Iliyana Nikolova Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??