3 sept 2014, 23:05

Вместо сбогом 

  Poesía » Otra
540 0 8


Вместо сбогом


навих си на ината да похарча

оставащите ми секунди време

за щастие което доста понагарча

и няма как да се превърне в бреме

 

защото сладостта на вечната промяна

напомня ми че куфарът ме чака

и ако при лятото и теб остана

със сигурност ще си  изпусна влака

© Лина - Светлана Караколева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??