Вместо сбогом
навих си на ината да похарча
оставащите ми секунди време
за щастие което доста понагарча
и няма как да се превърне в бреме
защото сладостта на вечната промяна
напомня ми че куфарът ме чака
и ако при лятото и теб остана
със сигурност ще си изпусна влака
© Лина - Светлана Караколева Все права защищены