Sep 3, 2014, 11:05 PM

Вместо сбогом 

  Poetry » Other
537 0 8


Вместо сбогом


навих си на ината да похарча

оставащите ми секунди време

за щастие което доста понагарча

и няма как да се превърне в бреме

 

защото сладостта на вечната промяна

напомня ми че куфарът ме чака

и ако при лятото и теб остана

със сигурност ще си  изпусна влака

© Лина - Светлана Караколева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??