„Който яде сланина и пие ракия,
сам ще си плаща лечението –
Б. Борисов“
Ракийка ли си пийнеш,
сланинка ли ядеш,
щом болест те застигне,
отново плащаш кеш.
Не искаш ли да плащаш –
поръчай си хайвер
(нас за зелен ни пращат –
ти си поръчай чер!).
Напипаш ли чалъма
как да се уредиш,
от кацата без дъно
и ти ще се гоиш.
Не си ли от елита,
а прост електорат,
хазната ни пробита
ще пълниш до откат.
© Валерия Тодорова Todos los derechos reservados