Dec 5, 2015, 10:34 PM

Вместо тост 

  Poetry » Civilian
369 1 2

„Който яде сланина и пие ракия,

сам ще си плаща лечението –

Б. Борисов“

 

Ракийка ли си пийнеш,

сланинка ли ядеш,

щом болест те застигне,

отново плащаш кеш.

 

Не искаш ли да плащаш –

поръчай си хайвер

(нас за зелен ни пращат –

ти си поръчай чер!).

 

Напипаш ли чалъма

как да се уредиш,

от кацата без дъно

и ти ще се гоиш.

 

Не си ли от елита,

а прост електорат,

хазната ни пробита

ще пълниш до откат.

© Валерия Тодорова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??