Внимание опасност!
Печат на красотата.
Буди съпричастност,
но свършва във кревата.
Дали ще се поддам
на толкоз изкушение.
Май хич не ме е срам
от моето падение.
Живея със надежда,
че има и прераждане.
Животът ми се свежда
до бунт и до нагаждане.
Внимание опасност!
по мен протича ток.
Проявите на страстност
наричат се порок.
Миговете – фотоси
в паметта се реят.
Но, пазейки живота си,
въобще не го живея.
© Таня Гулериа Todos los derechos reservados
че има и прераждане.
Животът ми се свежда
до бунт и до нагаждане.
Toвa e пoaнтaтa нa cтиxoтo, a дpyгoтo e Kak eднa обиkнoвeнa житeйcka cитyaция тe kapa дa cтигнeш дo извoдa.