На двора днес е пусто.
Без твоя весело гласче,
с тичането ти навън,
след топката голяма.
Бабо, бързо, моля те!
Виж кръвта тече ми,
моля те не пипай,
но нещо помогни, боли ме!
С усмивката на мама,
с очичките на тати,
ти си най-прекрасно
внучето на баба, Ванко.
Знам сега ще се засмееш,
тази баба моя - пак...
Но на всички хора пожелавам
бабо, дядо те да чуят.
© Елена Todos los derechos reservados