3 ene 2009, 13:27

Внучка 

  Poesía » Para niños
6540 0 7

                     На внучките ми,

                     с много обич.

Моя внучко, сладка, мила,

като птичка лекокрила,

като славейче мъничко,

я запей ми, малка птичко.

 

С медено гласче игриво,

дете усмихнато, щастливо.

Песен весела запей,

та душата моя сгрей.

 

Песничка запя детето,

кат... звънче му е гласчето,

на дядо стопли то сърцето,

сълза се стече по лицето.

 

Сълзата бавно той изтри,

песента да не смути,

внучката му не разбра,

от радост беше таз сълза.

С.П.

© Стойчо Пеев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??