1 abr 2007, 22:27

воден свят 

  Poesía
573 0 1

вода с водата се събраха
потна капчица се стичаше по мен
вълна студена ме заля
скалата се премести...

брегът ми бе далеко
потъвайки от студ
красива бе смъртта
за някой просто луд
за други - любовта

© Иван Радев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??