1 апр. 2007 г., 22:27

воден свят 

  Поэзия
569 0 1

вода с водата се събраха
потна капчица се стичаше по мен
вълна студена ме заля
скалата се премести...

брегът ми бе далеко
потъвайки от студ
красива бе смъртта
за някой просто луд
за други - любовта

© Иван Радев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??