1.04.2007 г., 22:27 ч.

воден свят 

  Поезия
572 0 1

вода с водата се събраха
потна капчица се стичаше по мен
вълна студена ме заля
скалата се премести...

брегът ми бе далеко
потъвайки от студ
красива бе смъртта
за някой просто луд
за други - любовта

© Иван Радев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??