Apr 1, 2007, 10:27 PM

воден свят 

  Poetry
574 0 1

вода с водата се събраха
потна капчица се стичаше по мен
вълна студена ме заля
скалата се премести...

брегът ми бе далеко
потъвайки от студ
красива бе смъртта
за някой просто луд
за други - любовта

© Иван Радев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??