16 feb 2005, 15:41

Войната стихнала 

  Poesía
629 0 3
Войната стихна

Войната стихна.
Започна война.
Умира старецът,
но ражда се нов.
В усойницата се всели гневът.
Усойницата стана кобра.
Не е присъщо аз да виждам.
Главата ми е неутрална топка.
Единият отбор ме рита лошо,
а другият не знае как се рита.
С военни дрехи са децата.
Децата са с военни дрехи.
Говорят - стихнала войната.
Към новата война поеха!

© Ясен Крумов- Хенри Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??