Feb 16, 2005, 3:41 PM

Войната стихнала 

  Poetry
626 0 3
Войната стихна

Войната стихна.
Започна война.
Умира старецът,
но ражда се нов.
В усойницата се всели гневът.
Усойницата стана кобра.
Не е присъщо аз да виждам.
Главата ми е неутрална топка.
Единият отбор ме рита лошо,
а другият не знае как се рита.
С военни дрехи са децата.
Децата са с военни дрехи.
Говорят - стихнала войната.
Към новата война поеха!

© Ясен Крумов- Хенри All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??