20 jun 2013, 7:47

Врабче 

  Poesía » Otra
521 1 2

Тази сутрин на прозореца ми кацна

едно рошаво врабче

и зачурулика по перваза

с весело гласче.

Аз протегнах му ръка

и поисках да погаля сивото перце,

но то политна във простора,

размахвайки с криле.

Сега тъгувам за врабчето

и отрони се сълза от моето сърце,

и с глас заплаках...

аз исках само да помилвам сивото перце!

 

 

***   ***   ***

© Дора Трифонова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??