20.06.2013 г., 7:47 ч.

Врабче 

  Поезия » Друга
517 1 2

Тази сутрин на прозореца ми кацна

едно рошаво врабче

и зачурулика по перваза

с весело гласче.

Аз протегнах му ръка

и поисках да погаля сивото перце,

но то политна във простора,

размахвайки с криле.

Сега тъгувам за врабчето

и отрони се сълза от моето сърце,

и с глас заплаках...

аз исках само да помилвам сивото перце!

 

 

***   ***   ***

© Дора Трифонова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??