28 mar 2014, 14:04

Време 

  Poesía » De amor
896 0 2

Бавно пуша, цигара след цигара

и не виждам друго, освен годината в календара

Бавно животът ми минава

И като стръкче от нивята, слънцето ме подминава

 

Чувствата ми бавно изстиват

А близките ми - бавно разотиват

Сърцето ми - студено, вкаменено

И все още - смешно запленено

 

 

 

 

© Мъченик на Изкуството Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??