5 sept 2020, 10:01

Време 

  Poesía » Filosófica, Civil
489 0 3

искам си времето

нашето време, то

сякаш без време изтича

 

носим си бремето

нашето бреме, то

за свободата е бича

 

пируваме с дребни 

житейски промени

гротескно със гордост окичени

 

с гръб към грамади

от ереси, грабнали

грешните ценности, тичаме

© Доротея Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??