искам си времето
нашето време, то
сякаш без време изтича
носим си бремето
нашето бреме, то
за свободата е бича
пируваме с дребни
житейски промени
гротескно със гордост окичени
с гръб към грамади
от ереси, грабнали
грешните ценности, тичаме
© Доротея All rights reserved.