5.09.2020 г., 10:01 ч.

Време 

  Поезия » Философска, Гражданска
462 0 3

искам си времето

нашето време, то

сякаш без време изтича

 

носим си бремето

нашето бреме, то

за свободата е бича

 

пируваме с дребни 

житейски промени

гротескно със гордост окичени

 

с гръб към грамади

от ереси, грабнали

грешните ценности, тичаме

© Доротея Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??