5 сент. 2020 г., 10:01

Време 

  Поэзия » Философская, Гражданская
493 0 3

искам си времето

нашето време, то

сякаш без време изтича

 

носим си бремето

нашето бреме, то

за свободата е бича

 

пируваме с дребни 

житейски промени

гротескно със гордост окичени

 

с гръб към грамади

от ереси, грабнали

грешните ценности, тичаме

© Доротея Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??