6 sept 2023, 12:56

Време е 

  Poesía » Verso acróstico
268 1 3

Разсърди ли се?
А кой те разгневи?

Защо обиди се?
Гнева ти ни срази.

Необуздано си
енергия на талази.

Вълната ти руши
експлозията гази.

На дъното сме
от там надолу няма.

Миг осъзнаване
отзвук, ек, промяна...

Разсърди ли се?
Е времето настана!


(а)
06.09.2023г
цикъл "Акростихове"


 

© Анета Саманлиева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??