6 сент. 2023 г., 12:56

Време е 

  Поэзия » Акростихи
261 1 3

Разсърди ли се?
А кой те разгневи?

Защо обиди се?
Гнева ти ни срази.

Необуздано си
енергия на талази.

Вълната ти руши
експлозията гази.

На дъното сме
от там надолу няма.

Миг осъзнаване
отзвук, ек, промяна...

Разсърди ли се?
Е времето настана!


(а)
06.09.2023г
цикъл "Акростихове"


 

© Анета Саманлиева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??