Време за двама
Защото искаш - това ли е всичко?
Ти измисляш пиесата и героите?!
И това е повече от категорично?!
Едно помни - не преигравай, моля те!
Действие първо - ТИ и... ТИ.
Важни моменти, бляскави сцени...
До теб има още някой. Или?
Не бързай... ще стигнем до мене...
Действие второ - ТИ и... нека пак!
Добре - важна е ролята ти - спор няма!
Дали не следва антракт?
Антрактът е време за двама...
Действие трето - продължение липсва...
Къде се е видяло пиеса с антракт за финал?
Става трудно за писане...
Пиесата май е провал...
Сега се сещаш - трябва ти някой...
А! Виждаш - до теб съм била...
Но за мен ти вече си Той,
а Той, наместо в пиеса,
играе в непозната за мене игра...
© Ива Todos los derechos reservados