23.11.2008 г., 16:32 ч.

Време за двама 

  Поезия » Любовна
525 0 1

Време за двама 

Защото искаш - това ли е всичко?

Ти измисляш пиесата и героите?!

И това е повече от категорично?!

Едно помни - не преигравай, моля те!

Действие първо - ТИ и... ТИ.

Важни моменти, бляскави сцени...

До теб има още някой. Или?

Не бързай... ще стигнем до мене...

Действие второ - ТИ и... нека пак!

Добре - важна е ролята ти - спор няма!

Дали не следва антракт?

Антрактът е време за двама...

Действие трето - продължение липсва...

Къде се е видяло пиеса с антракт за финал?

Става трудно за писане...

Пиесата май е провал...

Сега се сещаш - трябва ти някой...

А! Виждаш - до теб съм била...

Но за мен ти вече си Той,

а Той, наместо в пиеса,

играе в непозната за мене игра...

© Ива Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??