2 jun 2016, 2:13  

...Време за любов... 

  Poesía » De amor
334 1 5

 

...Време за любов...

 

 

Часът на любовта,

има цвят на люляк,

заключил в себе си

послания заспали,

които се събуждат

само и единствено,

отнесени и опиянени

от аромата на отдаването...-

който предава душата ти

и приютява тялото ми,

и който провокира в нас

лудото желание и нужда

да увековечим времето...

И когато любовта

реши да ни секне дъха,

да настъпи живота ни,

да влезе в сърцето ни,

да заседне в гърлото ни,

просто утихваме загубени,

за да чуем хилядите песни-

мелодии на душата...,

за да изпитаме

истински живота...,

за да открием щастието

и себе си...

И днес в този миг

от твоята топлина 

съм обвита

и чувствам се 

като пеперуда,

която излиза

от пашкула си

и светлината я заслепява...

Чувствам, че съм минала

през смъртта и през ада

и дори да се случи отново

не изпитвам страх, защото

знам какво е живот

и какво е любов-

чувството човек

да се прероди...

и днес както винаги

е време за любов...

Любов, която мълчи,

и която вика,

любов, която в плача си

се радва...,

любов, която побеждава

разстоянието и времето...,

която създава и означава

всичко,

любов, която 

със всяка крачка

оставя следата си

и цветя навсякъде...!

 

 

© Лили Вълчева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??