11 feb 2016, 17:25

Време за раздяла 

  Poesía » De amor
395 1 4


Сега е време, време за раздяла,
в такова време просто се мълчи,
а тишината тръпнеща и бяла,
заспива тъжна в нашите очи.

 

И няма време, време за въпроси,
замръзнали по немите ни устни,
не могат ласка вече да изпросят,
защото топлината ги напусна.

 

Сега е време, време за раздяла,
минутите тежат като оловни,
сърцето ми дали ще бъде цяло,
преди от обич гроб да ми изрови.

 

И няма време, време за надежда,
смълчан отново прагът ни разделя!
Любов, която болка ни отрежда
от упор щом сърцата ни разстреля!

© Евгения Георгиева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??