25 abr 2020, 0:09

Време за разсейка 

  Poesía » Otra
593 0 0

Какво очакваме от Живота? 
Да сме смутени или окрилени, 
Да вървим напред към водопада,

или да стоим под листопада?! 
Животът често ни се мръщи,  
но светлината гордо ни отвръща
и ни дава сила, тласък и напред...,
с нови сили, с бодър светоглед!

Прегърни го и отдай му се напълно! 
Ако почакаш може и да стане тъмно! 
Животът е идея,  песен и съдба,  
която кани те на истинска игра! 
Граби със шепи и не чакай миг дори, 

преди да съжаляваш,  че времето лети.
Животът никога не ще те измори,

да бъдеш Ти,  какъвто си! 

© Магдалена Димитрова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??