26 ago 2010, 12:11

Времеизпразване 

  Poesía » Parodias
681 0 3

                 "Времето е в нас и ние сме във времето" Левски

 

 

 В поза "69" сме с времето.

Бавно отхапва от мен,

аз с език го пронизвам.

Каквото поиска, взема си то

и неусетно някак си се изнизва.

Люто псувам и го коря,

щото бързо свършвам и идва ми края.

На живота бушончето изгоря

и не мога повече да играя.

Поглъща ме то в "черната дупка"

и изобщо не му пука,

сладко телесата ми хрупка -

дреме му за мен на "малкия Мук".

Отложи ме, казвам, за малко, поне на шега,

гащите си отново да вържа!

Не изпивай до дъно бялата ми тъга,

убедих се вече, че в тази поза

е трудно да те излъжа.

 

© Милко Христов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??