7 feb 2008, 16:45

Времето 

  Poesía » Otra
576 0 2

Днес е утре,

а утре вчера.

Пътят - дълъг, прашен,

сега безлюден стои,

чакащ смирено някоя

скитническа душа

да премине.

Но отдавна вече никой няма,

никой не остана.

Слънцето не грее вече,

ни луната пътя озарява.

Дори спомените ги няма,

времето и тях заличи.

И вчера, там - на този път,

срещнахме се аз и ти.

И за миг времето се върна,

птиците пееха дори...

© Галина Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??