15 may 2014, 16:56

Времето 

  Poesía » Otra
370 0 1

 

Времето

 

 

Непознатото. Празнота във непонятна  амалгама,

забъркана от хиляди истории зловещо неразказани.

Голгота за контурите на потърсената същност

от не един човек и не една човешка драма,

победени във вечното неравно състезание, отрязани

от времето и неговата черна алчност. Всъщност,

 

дали ще може някой да завърши победител

пред злия въздържател от всяко състрадание?

Събития. Творци и хора.  Животите умрели

преди да се заченат. Поредният мислител

не срещаха ли всички прекомерното страдание?

Не дадоха ли повече, отколкото са взели?

© Атанас Янев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??