Животът миг е,
отминава!
Не можем
да избегнеме това!
Но да остаряваме
красиво,
като катедрали
и огледало да е
твоя влюбен поглед
във който
да се отразява
щастието
на една жена....
04.2018 г
© Nina Toshich Todos los derechos reservados
като катедрали
в който
винаги да има
звук
на утринни
камбани!
Честити празници!