7.04.2018 г., 3:09 ч.

Времето лети 

  Поезия » Любовна
645 1 2

Животът миг е,

отминава!

Не можем

да избегнеме това!

Но да остаряваме

красиво,

като катедрали

и огледало да е

твоя влюбен поглед

във който

да се отразява

щастието

на една жена....

 

 

04.2018 г

© Nina Toshich Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??