Времето минава бавно,
а понякога и плавно
а после бяга, като изтървано,
времето е коварно
не е морално,
кара те да се чувстваш стар
и когато стрелките на часовника покажат нула
времето се качва по високата кула.
© С Todos los derechos reservados