Jul 31, 2022, 9:14 AM

Времето минава 

  Poetry » Phylosophy
271 0 0

Времето минава бавно,

а понякога и плавно

а после бяга, като изтървано,

времето е коварно

не е морално,

кара те да се чувстваш стар

и когато стрелките на часовника покажат нула

времето се качва по високата кула. 

© С All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??