31.07.2022 г., 9:14 ч.

Времето минава 

  Поезия » Философска
272 0 0

Времето минава бавно,

а понякога и плавно

а после бяга, като изтървано,

времето е коварно

не е морално,

кара те да се чувстваш стар

и когато стрелките на часовника покажат нула

времето се качва по високата кула. 

© С Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??