31 июл. 2022 г., 09:14

Времето минава 

  Поэзия » Философская
267 0 0

Времето минава бавно,

а понякога и плавно

а после бяга, като изтървано,

времето е коварно

не е морално,

кара те да се чувстваш стар

и когато стрелките на часовника покажат нула

времето се качва по високата кула. 

© С Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??