21 jul 2007, 21:38

Времето на патерици крачи 

  Poesía
636 0 9

Времето на патерици крачи,
тягостно секундите пълзят.
Като кръст след себе си го влача,
от безвремието как да изпълзя?


Как стрелките да надбягам,
към които съм навеки прикован?
Куфарите всяка сутрин стягам,
вече втори ден съм сам...

© Калоян Кънев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??