Едно цяло бяхме, едно цяло бяхме,
два пътя да имаше ставаха един,
в целувка с форма на бял пръстен живяхме,
пръстенът политаше към свода син.
Очите ни в тъй искрена целувка
живяха, виждаха лилавото цветче,
далече от суета, фалш и преструвки
бяхме и сърцата сочеха виолетка.
Но всичко от времето зависи,
знаехме добре това и аз, и ти,
така е, така е наистина,
щeм, не щем трябва двамата да му простим.
Времето реши аз да те срещна,
времето ни срещна и събра,
реши да има наплив на тъй силни усещания,
помоли я луната и любовта ни сгря.
Ала всичко мила е довреме,
раздели то нашите души,
мълча си, нямам за низостта му мнение,
любовта ни да умре времето реши.
Въздържам се защото в момента е пред мене,
подло ли е или тъй глупаво греши,
за тебе мисля мила аз и нощем, и денем,
заедно да останем защо то не реши.
30.10.20
© Todos los derechos reservados