30 may 2009, 15:40

Времето спряло 

  Poesía
521 0 1

 

Времето спряло     

на  белия камък е седнало.
Пали цигара
и гали със пръсти
пясъка сух.
Носи се слух,
че скрило е всички часовници.
Само две са ръцете обаче.
Изтичат от шепите
и падат на малки конци
прашинките златни.
Времето спряло
на белия камък е седнало.
Чака с усмивка
да мина от там...

© Вила Иванова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??