30 мая 2009 г., 15:40

Времето спряло 

  Поэзия
522 0 1

 

Времето спряло     

на  белия камък е седнало.
Пали цигара
и гали със пръсти
пясъка сух.
Носи се слух,
че скрило е всички часовници.
Само две са ръцете обаче.
Изтичат от шепите
и падат на малки конци
прашинките златни.
Времето спряло
на белия камък е седнало.
Чака с усмивка
да мина от там...

© Вила Иванова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??