/ Щом живееш в мен и аз ще живея.../
Как искам да чуя отново гласа ти,
да видя отново усмивката ти...
Загубена в мига, моля се да си
добре, да летиш, винаги да летиш.
И ако мога да помоля за още нещо,
единственото нещо...мечтая да присъствам
в присъствието ти, да ме извикаш
само в още един твой миг, да не си отида...
Как ми липсваш, как те обичам...
обичам те повече, отколкото преди
и никой не може да ми отнеме
мястото ти в сърцето ми...
Опитах да живея без теб,
опит, който не води до никъде...
Затова връщам се вкъщи...
и в любовта си към теб живея...
Чувствайки те така близо до себе си,
поглеждам към звездите и лъчите...
и ако имаш нужда просто направи
същото, душата ми ще е там наблизо...
Не съм искала да те загубя...
и дори да не чуеш шепота ми -
днес те избирам в песните си...,
където мога да те прегърна...
и сърцето ми бие силно...
Вкъщи оставам и то няма да спре
ще продължи...
Вкъщи оставам и знам, че ти ще
вървиш към щастието си...
Вкъщи се връщам - при сълзите
и усмивките си...
Вкъщи се връщам и няма да
избягам...
А ти върви. Полети...Бъди....
Живей в мен и извън мен...!
Двамата свободно да обичаме.
© Лили Вълчева Todos los derechos reservados