Все нагоре
... аз те тебе чекам мори
дома да си дойдеш...
народна песен
Песента се върти из простора,
среща облак в небесния свод,
като камък полита към хората
и попива в пръстта нов живот.
Ще расте, щом намери съдбата
на засятото, пуснало корен
в дълбините на непознатото
и в мечтите на тихия порив.
Припев има, но няма значение
яростта на досадния смисъл –
знае който с любов ни зачена.
Та нали все сме негова мисъл.
© Лина - Светлана Караколева Todos los derechos reservados