22 sept 2009, 12:40

Все още 

  Poesía » De amor
691 0 14

Все още бродя по света,
оставяйки не стъпки, а листа.

Виждаш вятърът да ги мете
понякога с невидима метличка,
от страх да не затичам подир теб
и да направя нещо неприлично)))

© Райчо Русев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??