6 nov 2010, 19:39

Все тъй... 

  Poesía » De amor
577 0 3

***

 

Все тъй загадъчно и нежно

докосвай с пръсти моята душа...

И знам, това е неизбежно –

закон неписан аз ще наруша.

 

Затуй, когато ме поглеждаш,

не спирай поглед в моите очи –

една разплакана надежда

започва там греховно да личи.


 

 

 

© Христина Радомирова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??